Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä on tietoa mitä olen tehnyt keppareiden kanssa minäkin päivänä. Yleensä minä kirjoitan, mutta joskus saatta Roosakin kirjoittaa ;)

8.9.-10 Ajattelin, että nämä treenit vois olla kivoja, jos näissä ois kuviakin :'D Ai niin. Lukeeko joku näitä? Jos joku vaivautuu lukemaan näitä minun kirjoituksiani täällä, niin olisi kiva jos kertoisi vaikkapa viekussa :) No niin päivän treeneihin siirtykäämme. Otin siis Pepen tänään ja päätin mennä maastoon. Tosin se oli virhe, koska se rupesi säikkymään kaiken laista. Erittäin ihanaa taluttaa hullusti hyppivää 1 vuotiasta oria. Tälläista siis Pepen kanssa. Samalla tietenkin otin kuvia, kun monet ovat toivoneet lisää kuvia tänne sivuille, niin täältä tulee... kohta :'D

Tässä siis kuva nuoresta ja komeasta tähdestämme! Tai niin se ainakin luulee. No suurempi yllätys oli sitten talliin tullessa. Misla oli karannut! onneksi se ei ollut kukan ja löytyi aika helposti :)

- Zaali

26.7.-10 En oikein kerkeä näin kesällä kirjoittelemaan tänne, kun heposet saa melkein joka päivä liikutusta.

- Zaali

12.7.-10 Tänään liikutin kevyesti Kasperia. Otin sillä ihan perus juttuja kuten laukkaa, ravia yms. Pepeä taluttelin ja se saikin tänään pitkän treenin. Tällästa sitten tänään :)

- Zaali

22.6.-11.7.-10 Ollaan reissattu aikas paljon ja kepparitkin on ollu mukana ja liikutusta saaneet, mutta tietokonetta ei ole ollut mukana, niin en tänne ole ehtinyt kirjoittaa. Tässä pari päivää sitten Misla sai tutustua uusiin naapureihimme. Tosin se heitti heti naapurin selästään, mutta minkäs sille mahtaa :) Lopuksi naapurimme teki Mislalle hienon kampauksenkin :) Toivottavasti Misla ei ole vielä sotkenut sitä!

- Zaali

22.6.-10 Jälleen kerran olen kokonaan unohtanut näiden sivujen päivityksen :D Mutta nytpä tulin kirjoittamaan treenejä! Ensin otin Lamican ja pidin Marengille estetunnin. Oli hauskaa ja Diina oppi Marengin kanssa todella paljon. Itsekkin opin että joskus kannattaa hidastaa vauhtia eikä kurvailla täysillä kaikkialle :D Sitten päätimme kokeilla ensi kertaa ratsastusta Oskarilla! Meni tosi hyvin ekaksi kerraksi. Marenki ratsasti hyvin ja minä talutin heitä varmuuden vuoksi. Taluttajaa ei kyllä olisi tarvittu ollenkaan. Sitten hypin Kasperilla esteitä ja vein kaikki ulos. Marenki otti Tähdellä nopeus harjoituksia ja vei omatkin pollensa ulos.

- Zaali

22.5-12.6.-10 Anteeksi, kun en ole kerennyt käymään ja olen unophtanut kirjoittaakkin. Olen ollut nyt aikas monilla leireillä ja en ole oikein löytänyt aikaa käydä täällä, mutta nyt aikaa riittää (kesäloma on alkanut!) varmasti. Ainoa ongelma on, että säät eivät oikein nyt suosi minua :'( Eilenkin satoi koko päivä vettä.

- Zaali

21.5.-10 Koko viikko näyttää olevan vapaa päiviä hevosille, mutta onneksi tänään pääsimme ratsastelemaan. Ensiksi oli Figaron ja Cerin vuoro. Minä menin Figarolla, ja Zaali Cerillä. Tällä kertaa kouluratsastus meni todella hyvin kummallakin, eikä käynyt samalla tavalla kuin iltaisin koulua mennessä, eli laukassa pohkeen väistöjä, ja muuta sekoilua. ;) Seuraavaksi olikin sitten vuorossa Lamicalla, ja Kaspulla esteitä. Zaali meni Kaspulla, ja minä Lamicalla. Rakensimme melko helpon radan, ja menimme sitten sitä vuorotellen, katsoen toisten suorituksia. Hyvin meni, vaikka isoimalle esteelle (en muista korkeutta) ei aina askeleet oikein sattuneet. Hauska oli kuitenkin mennä Lamicalla esteitä, ja kun sai vähän haastetta. Ja Zaalikin sai sitten pitkästä aikaa mennä kaspulla muutakin kuin koulua. ;) Viimeiseksi, muttei vähäisimmiksi liikutimme Mislan, ja Pepen. Zaali johti maastolenkkiä (vaikka minä sen kyllä olin päättänyt), ja minä taluttelin Pepeä. Kävimme aika pitkän lenkin, kiipesimme vaaralla, nautimme maisemista, ja laukkailimme sitten alas tallille. Pepe ja Misla olivat todella kiltisti maastossa. Lopuksi vielä suunnittelimme tunteja, mutta emme vieläkään tiedä saammeko niitä pidetyiksi. :D Ps. Liikutusta ei loppu viikonlopuksi näillä näkymin tule, sillä Zaali lähti reissuun.

- Roosa

14.5.- 16.5.-10 Anteeksi tämä minun laiskuuteni kirjoittaa näitä :( Nyt tietenkään en muista yhtään mitä olen heppojen kanssa puuhastellut. JOka tapauksessa kaikki ovat saaneet liikuntaa ja olemme tässä Marengin ja Roosan kanssa suunnitelleet, että voisimme alkaa pitää ratsastus tunteja! No katsotaan miten käy...

- Zaali

13.5.-10 Laitoin Figron ja Cerin tarhan aamulla. Muita liikutin. Ensin menin Mislalla ja hypin esteitä. SItten koulutin Pepeä hetkisen. Sen jälkeen autoin Marenkia Oskarin juoksutuksessa. Lamicalla hypin esteitä. Illalla Roosa tuli meille ja rakennettiin vihdoinkin se laidun ja orien ja ruunien tarha. Roosa otti Figarolla koulua ja kävi lopuksi maastossa. Me menimme myös Kasperin ja Cerin kanssa maastossa. Anteeksi tämä on tälläinen lyhyt ersio, koska en oikeasti muista mitä tapahtui :''D

- Zaali

11.5.-10 Jahas, se tauti selvis. Tais olla vain lievä ruokamyrkytys. No eipäs siitä enä mitään vaan mulla on iloisia uutisia! Ja on mulla myös hieman huonojakin. Hyvät ensin! Hepat muuttivat tänään kesä tallin, eli meidän leikkimökkiin! Olivat kyllä niin onnellisia sinne päästessään. Nykyinen karsina järjestys on tämä: Tikkaiden alapuolella karsinassa ovat Figaro ja Diina, oikean puoleisessa nurkassa on Tähti, Misla, Ceri ja Lamica ja vasemman puoleisessa nurkassa on Oskar, Pepe ja Kaspu. Ja nyt siirrytään huonoihin uutisiin. Meidän pihaa ympäröivä pensasaita leikatiin kokonaan, niin nyt kaikki näkee kun mä liikutan heppoja. No, onhan se itseasiassa hyväkin juttu. Miten sen nyt ottaa... Laidunta ei harmmikseni (anteeksi Roosa) tullut D'':

- Zaali

10.5.-10 Yääh! En tänään voi liikuttaa keppareita, ku nkouluruoassa oli jotain ja mulle tuli paha olo :''( o toivotan, ettei tämä mene pahemmaksi...

- Zaali

9.5.-10 Tein Lamicalle uudet suitset <3 Vanhat ovat nimittäin aikas huonot. Ja Pepelle sain vihdoin ja viimein tehtyä kunnon riimun.

- Zaali

8.5.-10 Vietiin Marengin kanssa kaikki heposet ulos. Tänään myös hoksasin, että Kaspu on oppinut hyppäämään tarhan yli. Onneksi se ei ole vielä kertaakaan karannut. No niin, nyt siis liikutukseen. Ensin otimme Marengin kanssa Oskarin ja Pepen, jotta ne tutustuisivat toisiinsa. Tutustumisen jälkeen oli vuorossa treeni. Otimme niillä askellajeja ja lopuksi kokeilimme vielä puomejakin. Sen jälkeen veimme Pepen ja Oskjarin riehumaan tarhaan. Tässä vaiheessa minun piti tehdä yksi asia ja Marenki otti Diinalla koulua. Vähän ajan kuluttua hän tulee luokseni Diinalla ja ilmoittaa, että Oskar ei ole tarhassa. Siinäpä sitten minulle tulikin kiire. Otin Lamican ja lähdimme Marengin kanssa metsään Oskaria etsimään. Ei veijari ollut kovin pitkälle uskaltanut mennä ja se löytyi nopeasti. Veimme sen takaisin tarhaan ja päätimme itse lähteä Diinalla ja Lamicalla maastoon. Lamica päätti maastossa testata oliko vesi vielä kylmää ja oli sitä mieltä, että ehkä hieman lämpimimmillä säillä voisi kokeilla uudestaan. Lopuksi Marenki otti laukka harjautuksen Tähdellä. Loppu illalla vielä kävin islalla koulua tekemässä. Meillä meni hyvin ja peruutukset sujuivat omasta mielestäni vallan mainiosti :) Viimesenä otin Kaspun ja hypin sillä tositositosi pieniä esteitä ( kun tuuli niin kovaa, että puomit tippu koko ajan ). Tälläisia puuhia tänään :)

- Zaali

7.5.-10 Roosa ( yllätys yllätys ) tuli meille ja päätettiin liikuttaa pollet. Ensin vietiin kaikki paitsi Marengin hepat tarhaan ja sieltä aina vuoronperään niitä otettiin. Ensin me otettiin Misla ja Pepe. Aluksi oltiin kentällä. Minä otin Mislan kanssa koulu juttuja ja Roosa harjoitteli Pepen kanssa. Lopuksi päätimme käydä maastossa ja sitten jäimmekin erään puron luo ja päätettiin siellä hieman kahlata ja hyppiä sen yli ( tai Pepe sen itse asiassa päätti ). Palattuamme otimme Figellä ja Lamicalla maastoilua. Meillä kummallakin meni hyvin. Lopuksi otimme hetken koulua Cerillä ja Kasperilla. Roosa kuitenkin tuli meille vielä myöhemminkin. Silloi notimme Kasperin ja Cerin uudestan ja yritimme parhaamme mukaan mennä koulua, mutta ei oikein onnistunut. Hepoissa ei ollut mitään vikaa vaan meissä ( tai niin luulisin ). Me nimittäin koko ajan tipuimme satulasta, vaikka heppa meni käyntiä. Jätimme sen jälkeen Kaspun ja Cerin tarhaan. Lähdimme etsimään paikkaa toiselle tarhalle ja laitumelle ja sellainen löytyikin!

- Zaali

4.-6.5.-10 Taas tälläinen typerä rako tässä :) Minäkun en oikeasti muista mitä tein keppareiden kanssa :( Ja muuten Roosa, jos yhtään muistat mitä tehtiin niin, ole hyvä ja kirjoita pois :)

- Zaali

3.5.-10 Roosa tuli meille :) Ceri ja figarokin tuli hänen mukanansa ja ne nyt taas jäivät meille. Veimme kaikki hevoset tarhaan. Marenki oli kutsunut ystävänsä meille joten päätimme yhdessä harjoitella esteitä. Minä menin Mislalla, Roosa Figarolla, Marenki Tähdellä ja Marengin ystävä omalla hepallaan Ruskolla. Kaikilla meni minusta todell hyvin :) Seuraavaksi minä ja roosa otimme Lamican ja Cerin. Marenkin j hänen kaverinsa menivät mastoon. Marenki ottin Oskarin talutettavaksi ja hänen kaverinsa otti Pepen. Kävimme loppuksi Roosan kanssa loppu lenkki maastossa. Kun Marenki otti Diinan ja hänen kaverinsa oman heppansa Emman, minä ja roosa teimme kevät siivouksen tallissa ;D Se oli tosiaankin tarpeen.

- Zaali

2.5.-10 Ensin otin Lamican ja Ellen ( joka yhä on meillä ) otti oman heppansa Mandin. Ensin otettiin vain yksi edte ja hypittiin sitä. Se meni lopujen lopuksi oikein mainiosti. Sen jälkeen rakensimme esteradan ja hetken hypimme sitä. Seuraavaksi Marenki saapui ja päätimme, etä pitäisi Marengille ja Ellenille este tunnin. Se oli loistavin ajatus tänä päivänä. Ellen jatkoi yhä menoaan Mandilla ja Marenki otti Diinan. Tuntimme aiheena olivat tänään pitkälle hyppääminen, korkealle hyppääminen ja oikean lainen ponnistus. Kasperilla näytin aina välillä mallia 'oppilailleni'. Jossain vaiheessa tuntia Ellen ja marenki vaihtovat ratsuj ja yrittivät myös niillä hyppiä esteitä. Ellen sanoi, että tuntini oli ollut oikein opettavainen. Hän ei taida tietääkkään miten ihanaa se oli kuulla. Myöhemmin illalla Marenki hyppi vielä uudestaan esteitä Tähdellä ( joka on parantunut täysin silmä siaraudestaan ). Ja vielä yksi asia. Talliin saapui tänään vallan ihastuttava pikku ori poika Oskari! Oskarin tiedot ja kuvat tulevat myöhemmin ;D

- Zaali

1.5.-10 Ääk!  En muista :'D Ei kun niin! Ellen on siis yhä meillä Mandin kanssa ja mentiin esteitä. Minä otin nyt  taas Kaspun. Hypittiin esteitä ja mentiin koulua. Lopuksi otimme Lamican ja Mislan. Este hyppelyjä niilläkin.

- Zaali

30.4.-10 Oho! Onpa mulla taas ollu iso tauko :O Oon oikeesti liikuttanut, en vaan oo täällä käyny. Niin tänään kaverini, Ellen tuli meille ja ratsastettiin heposilla. Ellen meni ensin omalla hepallaan Mandilla ja minä otin Kaspun. Ensin otettiin niillä koulu. Kaspulla meni ihan hyvin ja Ellenillä omien sanojensa mukaan ihan hyvin. Sitten hypittiin esteitä. Otettiin lopuksi vielä Misla ja Diina, niilläkin esteitä siis.

- Zaali

25.3.-10 Minä, eli Roosa, menin taas tänään Zaalille, ja ratsastettiin kaikilla hevosilla, lukuun ottamatta Marengin hevosia, Diina kuitenkin sai tulla tarhaan muiden kanssa. Eli pantiin kaikki tarhaan, ja vaihdettiin niille sitten siellä suitset, kun oli niiden aika liikkua. Figarokin palasi tänään "armeiasta" uuden harjansa kanssa, joten se sain liikkua ensimmäisenä, ja huolellisimmin. Lähdimme siis Kaspun, ja Figaron kanssa maastoon, välittämättä ongelmista, joita toden näköisesti tulisi. Figaro, ja Kaspu, eivät kuitenkaan toisilleen kinastelleet, vaan olivat iloisia keväisestä ilmasta. Figarollakin oli aikuisen aatteet, koska se luultavasti ajatteli näin: "Kun nyt kerran on päässyt pitkästä aikaa liikkumaan, ja etenkin maastoon, niin kannattaa olla kiltisti, ettei tule toista samanlaista taukoa!" Kun taas joku varsa olisi varmaan ajatellut näin: "Jee! Olen päässyt maastoon, ihanaa, riehutaanpa nyt!" =) Maastoilun aikana saimme nauttia ihanasta keväisestä ilmasta, ja arvatkaapas meinasimmeko pyörtyä, kun vaaran päältä on semmoiset maisemat, että!!! Vaaran päältä sitten laukkasimme alas, ja päädyimme kummatkin lentämään polulta ulos. Kasperin, ja Figaron jälkeen oli vuorossa Lamica, ja Ceri, joilla menimme koulua. Harjoittelimme ensin, ja sitten katsoimme toistemme suoritukset, ja on minulla ja Cerillä vielä aikamoisesti hiomista koulukisoja varten. =) Nuiden jälkeen otimme vielä Mislalla koulua, ja Pepellä koulutusta, tai siis Zaali ratsasti Mislalla, ja minä koulutin Pepeä. Zaalista tuntuikin ihan oudolta, kun hän ei enää "tuntenut" Mislaa, kun aina minä olen sillä ratsastanut, sitten Zaalin ajatukset vilisivät ties missä, mutta ei tästä päivästä sen enenpää. Ps. Vähän Figaro, ja Ceri painotteisia mun kirjotukset ;)  

- Roosa

22.3.-10 Roosa tuli meille ja tänään mentiin heti aluksi maastoon Pepellä ja Mislalla. Oli ihana ilma, kun tuo aurinkokin paistoi :) Tai oli, siihen saakka, kun keksittiin laukata yhtä rinnettä alas ja ne oli jo matkalla suuttunu toisilleen, niin nyt ne aloittivat kilpajuoksun. Että sellaista. Lähdettiinkin siitä sitten tallille ja otettiin Tähti ja Kaspu. Tähti uhitteli Kaspulle matkalla ja lopulta sillä meni hermot ja ne raivos toisilleen = Pukkeja, tönimistä, puremista ja ratsastajan heittoa selästä. Ja Tähti loukkaantui, kun laukattiin, mutta veimme sen heti eläinlääkäriin, joten sekin varmaan paranee ;) Sitten otimme Lamicalla ja Cerillä koulua. hyvin meni, mutta kummallakin on vielä hiomista asioissa.

- Zaali

18.3.-10 Oho, on tainnu mulla päivät mennä sekasi tai on vaan ollu heposien liikutuksessa aikas iso tauko :D Roosa (siis entinen Emma) tuli meille (jälleen) ja mentiin maastoon Cerillä ja Tähdellä. Tai siis yritettiin. Lopulta jäätiin puron varteen leikkimään heposien kanssa. Sen jälkeen otettiin Kasperilla ja Lamicalla koulua, joka ei oikein onnistunut. Lamica alkoi ensin riehua ja rauhallinen Kaspukin ryhtyi leikkiin sen kanssa. Kahdesti ne törmäsivät toisiinsa, jolloin minä ja Roosa tiputtiin selästä. Että tälläinen päivä tänään :)

- Zaali

9.3.-10 Kaikki heposet jotka tuli mukaan tänne mummolaan liikutettiin. Mukana ovat siis Ceri, Kaspu, Pepe, Lamica, Diina, Tähti ja Misla. Oli niitten kuljetuksessa hommansa :) Autossa Ceri pelkäsi ja potki ympäriinsä. Ei ollu kivaa. Jep,jep eilen sitten en päässyt liikuttelemaan, mutta tänään menin. Pitkät lenkit tehtiin kaikilla. Se oli vähän kuin yhdisttettyä koulua, maastoa ja estettä :) Toivottavasti ne jotka jaksaa lukee mun juttuja nyt yymmärsi ;D Sitten otin uusia kuvia polleista, mutta en niitä nyt ehtinyt julkaista.

- Zaali

4.3.-10 Käytiin ensin Zaalin kanssa pienellä mastolenkillä Cerin ja Kaspun kanssa. Ihmeen kiltisti olivat, vaikka välillä kyllä vähän pelleilivätkin. Ei käyty sen takia kovin pitkällä, koska kaikki polut olivat ihan täynnä lunta, ja lopuksi kun mentiin yhtä polkua takaisin tallille niin siinä oli polviin asti lunta, saivat ainakin kuntoilua. ;) Sitten hoidettiin ne, ja tuotiin sen jälkeen vielä tarhaan. Cerin ja Kapspun jälkeen otettiin Pepe ja Lamica, mentiin niillä esteitä. Pepe oli puomeista ensin ihan kauhuissan, mutta loppujen lopuksi uskalsi jo kävellä niiden yli. Zaali siis talutti Pepeä. =) Nuiden jälkeen otimme vielä Mislan ja Diinan, ja menimme niilläkin esteitä, esteet oli noin 20 cm - 30 cm korkeudessa. Diina ja Mislan menivät oikein nätisti, lopuksi vielä katsoimme toistemme suoritukset.

- Roosa, eli entinen Emma, vaihoin nimen ;) 

28.2.-10 Otettiin Marengin kanssa kaikki hepat ulos, paitsi Tähteä ei. Ensin menin Kasperilla ja Marenki talutteli Ceriä. Otimme niillä koulua. Sitten otin Lamican ja ensin sillä koulua, kun Marenki talutteli Ceriä maastossa. Sen jälkeen otimme Mislan ja Diinan ja käytiin pitkä lenkki maastossa. Sen jälkeen Taluttelin Pepeä maastossa.

- Zaali

27.2.-10 Liikuttelin Marengin kanssa heposia. Mentiin koulua ihan kaikilla polleilla. Ceriä taluttelin ja otin askellajeja. Pidin Marengille tunteja joihin kuului ensin koulua, sitten leikkitunti ja sen jälkeen maasto. Kaikilla otin näitä juttuja.

- Zaali

25.2.-10 Emma tuli meille, enkä oikein muista mitä tehtiin :D Koulua me mentiin kaikilla heposilla.

- Zaali

22.2.-10 Jep, jep pitkä tauko. On ollut hieman nuhaa ja tuota pakkastakin on ollut. Otin koulua kaikilla tänään. Pepen ja Cerin vein tarhaan ulkoilemaan, mutta niistä hieman myöhemmin lisää. Otin Lamicalla pysähdyksiä ja peruutuksia. Mislalla otin askellajeja. Pitäis minun harjotella kaikilla tuota vasenta laukkaa. Kasperilla otin kaikki askellajit ja temponlisäystä ravissa. Sitten palataan Ceriin ja Pepeen. Ceri ja pepe hyppäsivät tarhan aidan yli. Niin, lunta on tullut niin paljon, niin niiden oli helppo hypätä. Sitten ne juoksivat ja pukittelivat kentällä. Minähän tietty juoksin niiden perässä. Sitten kun olin saamassa Ceristä kiinni, kun se piehtaoi se nykäisi pään ylös ja juoksi Pepen perään isoon lumipenkkaan. Minä menin tietty perässä. Juuri kun olin saamassa Pepen kiinni, se juoksi toiseen penkkaan. Siellä se juuttui hankeen ja sain sen kiinni. Vein Pepen karsinaan. Sitten etsiskelin Ceriä. Se oli juuttunut lumihankeen, eikä päässyt ylös. Menin kaivamaan sitä ylös. Lopulta sain sen ylös noin metrin syvyydestä. Oli ihan peloissaan ja koitin sitä siinä rauhoitella. Kun mentiin sen kanssa talliin kiersi sen lumipenkan kaukaa. Piti harjata Ceriä kauan, koska se oli niin märkä ja peloissaan.

- Zaali

11.2.-10 Tajusin tänään pari asiaa jotka ei nyt kovin paljoa liity kepparointiin, mutta nyt kerronkin nuista treeneistä. Ceriä taluttelin ja menin perus juttuja. Niin kuin askellajit ja pysähdyksiä. Kaikki hepat otin jo alussa tarhaan. Otin sitten Mislan, mutta enpä kerennyt sillä kauaa mennä, kun se alkoi ontua. Tarkistin sen jalat, mutta en nähnyt mitään. Toivottavasti se ei ole mitään vakavaa. Sitten otin Kasperin ja se oli kyllä huonolla tuulella. Mikään ei oikein sujunut koulussa. Se pukitti ja teki voltteja. Kun se lopuksi meni suht koht nätisti käyntiä lopetin sen treenauksen. Sen jälkeen hoidin kaikki. Ai niin! Emma, en millään saa Mislasta yhtä nättiä kuin sinä ;)

- Zaali

7.2.-10 Emma tuli jälleen meille. Otettiin ensin Ceri ja lamica ja mentiin maastoon. Ne oli hieman villillä tuulella ja hienoja lentoja nähtiin kummaltakin. Vaaran päällä oli pysähdys tauko. Oli hienot maisemat. Kun lähdettiin alamäkeen Ceri innostui ihan kunnolla. Loppu matka meni ihan hyvin. Sen jälken jätettiin ne tarhaan ja juoksutettiin Pepeä. Karkas kerran vain. Sitten otettiin Misla ja Kasper ja niitten kaa koulua. Lopuksi vielä Pepeä koulutin ja se säikky traktoria.

- Zaali

6.2.-10 Kaikki ulos tarhaan ja taisinpa liikuttaa Kasperia ja Pepeä. Pepen kanssa otettiin hieman nuita pysähdyksiä. Kasperilla koulua.

- Zaali

5.2.-10 Jee! Pitkästä aikaa kepparoin ihan yksin! Vein eka Cerin ja Pepen ulos ja ne  säikky latukonetta joka meni ohi. Ceri alko juosta ympäri tarhaa. Otin eka Lamican ja menin sillä esteitä. Ihan hyvin meni. Sen jälkeen jätin sen tarhaan hain Kaspun ( Kasperin) ja otin Mislan ratsastettavaksi. Menin silä koulua. Se vain säikky prikaatin ampuma harjoituksia -.- ( miks kaikki heppojen mielestä pelottava tapahtuu just sillo kun liikutan niitä?) Ja hain ne tietenkin sit sisälle :D

- Zaali

4.2.-10 Emman kanssa taas. Otettiin ekaks Kasper ja Ceri. Ceri meni tosi nätisti ja ei Kaspullakaan huonosti menny. Sen jälkeen otettiin Pepe ja Misla. Pepe innostui hieman liikaa ja kaatoi mut aikas monta kertaa. Askeleet meni varmaan sekaisin. Misl menikin ihan hyvin. Sen jälkeen tulikin ongelma kaksikko, nimittäin.... Figaro ja Lamica! Jostain syystä vihasivat toisiaan paljon ja koittivat purra ja potkia toisiaan. Yhdessä vaiheessa Figaron puruklusto osui minuakin sormeen. Lamica taas unohti miten mennään kunnolla ja pidätteitä ei totellut. Käytiin Pepen luona opettelemassa uudestan ja loppu meni ihan hyvin. Lopuksi Figaro lähti 'armeijaan'. Tai siltä se äytti kun leikattiin siltä harjaa ja se lähti käymään Emman tallissa.

- Zaali

16.1.-22.1.-10 Njaa en ees muista :'D On ollu aika paljo pakkasta

- Zaali

16.1.-10 Ja kukas taas tuli meille? EMMA! ( pitäs varmaan joskus liikuttaa yksinkin -_-') Liikutettiin kaikki 8 heppaa. Ensin mentiin Cerillä ja Mislalla puomeja, joita Ceri aluksi pelkäsi. Sen jälkeen mentiin Diinalla ja Kaspulla ( jonka korvat mä korjasin jo!) koulua. Sitten otettiin Lamicalla ja Tähdellä laukka harjotus. Sitten oli tarkoitus mennä Figarolla ja Pepellä, mutta ei toteutunut tämä suunnitelma, koska Figaro yski, joten Emma kävi viemässä sen talliin. Pepeä juoksutin ja se karkasi kolme kertaa. Viimeisellä kerralla se päätti mennä maastoon. Löytyi kivikasan viereltä. On se vaan niin omituinen, kun ensin esittää jotain urhoa ja hetken päästä se on jo pelkuri. Loppu osa menikin ihan hyvin. Aurasimme myös kunnon kaviouran ja tässä kaikessa kesti 2 tuntia ;D ( Emma oliko tää tarpeeks pitkä? XD)

- Zaali

12.1.-10 Emman kanssa ( jälleen kerran XD) yritettiin liikuttaa heppoj, mutta ei onnistunut kun ( enpä kerro mikä) meni pieleen. Hepat kuitenkin on nytkin ulkona ;D

- Zaali

6.1.-10 Zakuran kanssa käytiin rekiretki. Mentiin Mislalla ja Darlalla.

- Zaali

4.1.-10 Emman kanssa käytiin Cerillä ja Kaspulla ( Kasper) maastossa toosi pitkä lenkki.

- Zaali

1.1.-10 Emma tuli meille ja me käytiin Mislalla ja Figarolla rekiretkellä. Sen jälkeen yritettiin kouluttaa Ceriä ja Pepeä.

- Zaali

©2019 Tervetuloa Kepparitalli Nelivetoon! - suntuubi.com